sunnuntai 21. elokuuta 2016

To be mom is in da house!

Tuleva -jo varsin paksusti voiva- Yoda-mamma saapui perjantaina. Elo on lähtenyt mukavasti käyntiin luonani, ja pentulaatikkoon on Yoda asettunut myös jo kotoisasti. ;)  Vielä laatikossa on Yodan omia pehmusteita ym, mutta nämä vähenevät sitten, kun pentusten on aika saapua. Olemme pieniä lenkkejä pitkin päivää köpötelleen ulkona, Yodan jaksamisen ja innokkuuden mukaan. Yodan Madde-äidin ja Manna-siskon mukana ollessa innostuu Yodakin vähän pidemmälle köpsyttelemään, Yodan tahtiin mennen toki. Nyt on päivisin ollut sen verran lämmin, että varsinaiset ns. pidemmät köpöttelyt olemme tehneet aamuisin ja illalla, kun on viileämpää. Ja vaikka muutoin meno onkin Yodalla varsin tasaisen vakaata, saavat oravat ja pihalla majaileva jänis siihen kyllä vipinää! :D
Kovin paljoa omien kotona olevien koirien kanssa en ole antanut Yodan hengailla, ihan siltä varalta ettei tulisi kähinää, ja toisaalta esim. Milkan liehittelyitä Yoda ei jaksa tällä hetkellä ollenkaan. Hihnalenkit Madden ja Mannan  kanssa sujuvat ongelmitta kuitenkin myös. 
Ruoka maistuu vaihdellen mammakoiralle. Paistetut kanansuikaleet uppoavat hyvin, ja nappula menee paremmin iltapäivällä ja illalla. Herkästi närästää, ja tämä toki vaikuttaa olotilaan. Puhumattakaan paisuvasta vatsasta, jonka kanssa alkaa olla jo hankala nukkua ja olla. Noh, jospa tulevan viikon aikana tilanne helpottuisi... ;) Huomenna menemme Mevetiin tiineysrtg:iin, saapa nähdä, montako pentua kuva näyttää! 
Alla kuvia viime päivien varrelta. Ihana pelto-kuvan on ottanut Yodan emäntä Maria Vanonen. Tiineys-vuorokausia kuvissa on tänään n. 55. 


Yoda ja komea massu 

Pentulaatikossa mahtuu hyvin fyllinkien kanssa koisimaan 

Maha hankaloittaa jo jotakuinkin asettumista luontodokkarin ääreen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti