tiistai 18. lokakuuta 2016

Haikeutta, ja iloa :)

Niinpä, 2 kuukautta sujahtivat taas yllättävän nopeasti, ja pönöt ovat kaikki kotiutuneet omien ihmistensä luokse. Viimeinen viikko on mennyt touhutessa pentujen kanssa niin sisällä kuin ulkona. Ollaan harjoiteltu pantojen pitämistä, ulkona pönöt ovat rallittaneet putkea ees taas ja saaneet russelihepuleita. Ja toki kunnon veljespainia pönöt ovat harrastaneet myös. :) Perjantaina 14.10 kävimme Mevetissä eläinlääkärintarkastuksessa, ja veljeksillä oli kaikki kunnossa. Jipii! Pönöt olivat tarkissa reippaita eivätkä turhia arastelleet. Automatkakin sujui nukkuessa, varsin lunkeja reissaajia siis. 

Pönöt unilla

"Perhepotretti", Madde-isoäiti Yodan ja pönöjen kanssa :D

7-viikkoiset viikarit -Väinö, Yumi, Andy, Yuki


Näiden veljesten kasvua ja kehitystä on kyllä ollut hauska seurata. Jokaisessa näen niin Yoda-mammaa kuin isoäiti Maddea, kuten myös Veni-isukkia. Etenkin Yumi on kuin kopio Maddesta pienenä, hauskaa! :) Kaikki pennut ovat superreippaita, eivät turhia arastele, ja häntä heiluen tulevat luokse. Naskaleita osaavat käyttää tehokkaasti, ja terrierimäiset vetoleikit pentujen sekä aikuistenkin russeleiden kesken sujuvat tehokkaasti. 
Jokaisessa pojassa on jokin spesiaali-juttu, jolla on oma paikka sydämessäni. 

Yumi, tuo esikoinen, iloinen viikari-hännänheiluttaja, joka tosiaan muistuttaa Maddea ja Manna-tätiäkin niin paljon. Heilutti ensimmäisenä häntää ja oli ensimmäisenä Yuki-veljen kanssa kiipeämässä syliini. <3 Yumi muutti Sailan, Nikon ja tyttöjen perheeseen sijoitukseen tähän lähelle. 

Yumi <3

Yale, kuopsuttelija ja erityisesti Hilda-bernin kanssa telmivä poju. Pikkupennusta lähtien kuopsuttamassa alustoja ja pehmeitä patjoja, sylistä puhumattakaan. Oikea pusuttelija. <3 Yalesta tuli Andy, ja Andy asustaa Hannan ja Panun sekä poikien luona. 

Andy (Yale) <3

Yuki, reippaantomera viikari. Yumin kanssa ensimmäisenä tutkailemassa ja mm. syliin kiipeämässä, häntä heiluen ja iloisesti touhuten. Erityisesti Mannan kanssa oikea painija. <3 Yuki asustaa sijoituksessa Elsin ja Onnin luona. 

Yuki <3

Ja Yona -josta tuli Väinö. Oikea isänsä mini-kopio, joka tekee juuri kuten itse tahtoo, pienet "huolirypyt" otsalla. Pusupoika, joka häntä heiluen ja korvat päätä pitkin innostuen kiipesi syliin. <3 Väinö asustaa Villen ja Saran luona.

Väinö (Yona) <3


Paljon onnea ja ihania hetkiä teille näiden ihanien muru-viikarien kanssa Saila, Niko & tytöt, Ville & Sara, Elsi & Onni ja Hanna, Panu & pojat! En olisi parempia koteja voinut pönöille toivoa, ja vaikka haikea mieli onkin pentujen lähdettyä, on samalla myös hyvä olo, kiitos teidän! <3 :) 

Kasvis ja U2-pönöt 

Sen pennuntuoksun kun saisi pullotettua... <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti